A MINŐSÉG MINDENEK ELŐTT!
A SUPRA, a zárt, szabályozható tűztér feltalálója, a fűtés elismert európai szakértőjeként 1878 óta tervez és gyárt minőségi, kényelmes és könnyen kezelhető fűtőberendezéseket. A SUPRA minőségi, megbízható, innovatív kandallóit ma már több mint 30 országban forgalmazzák világszerte. SUPRA egyike azon keveseknek, amelyek olyan megoldást kínálnak, amelyek egyesítik a fatüzelésű fűtést és a légtechnikát.

Gyors üzenet küldése

Az alábbi űrlap segítségével kérdezhet közvetlenűl a szakembereinktől. Az üzenet részben nagy vonalakban írja le, hogy milyen kérdésre szeretne választ kapni, illetve melyik termékünkre kíváncsi bővebben.
Az alábbi adatlapon kérjük adja meg elérhetőségeit és munkatársunk a lehető leghamarabb felkeresi Önt.

Az Ön adatai
* Neve:
* E-mailcím:
Telefonszáma:
Visszahívás:
* Kérdése, üzenete

Hírek, aktualitások: 2013. január

Építésügyi szabályzat módosítás 2012

Építésügyi szabályzat módosítás 2012

| Általános
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy szilárdtüzelésű fűtőrendszerek építéséhez, - ide tartozik a kandalló is - 2009. szeptember 1. óta kivitelezői nyilatkozat szükséges, mely a részletes technikai részletek felsorolása mellet tartalmazza a kivitelező szakmai képesítésének (szakmai bizonyítvány, mesterlevél) számát, valamint elérhetőségét. A kandalló építés végeztével a kivitelezőnek kötelessége az építtetőnek átadni a kitöltött KIVITELEZŐI NYILATKOZATOT.

Archívum - év és hónap szerint

Archívum - kategóriák szerint